E-ticaret Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Alışveriş hatımızın vazgeçilmezi. Hele ki artık bukadar kolayken.
E-ticaret (elektronik ticaret) olarak bildiğimiz ve aradığımız ürünü saniyeler içinde karşımıza sunan bu sistem her konuda isteklerinizi karşılıyor. Peki bir e ticaret sitesi nasıl olmalı hangi güvenlik önlemleri alınmalı kimlerle çalışılmalı.
Çağımız artık bizlere rahatlığı ve konforu zamanı iyi kullanmadan geçtiğini öğretti. Eskiden yapmak zorunda olduğumuz bir çok işlemi evimizde hiç kımıldamadan halledebilir hale geldik. Evinizde su tesistı probleminiz mi var, bir dolap mı lazım, yemek yapacaksınız ama un mu yok aklınıza gelebilecek herşey artık elinizin altında. Yapmanız gereken çok basit ister bilgisayarınızı açın ve arama motoruna "izmir tesisatçı" yazın yada akıllı telefonunuzla internete bağlanın ve aynı işlemi uygulayın. Farketmez...!
İnternet artık 2.Dünyamız. onunla elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Atom bombasından tutun da radyoya ,monitöre, yada bir projektör bile yapabilirsiniz.

E-ticaret sitenizi yaptırırken; ürününüze yada ürünlerinize barkot, fiyat, kdv , unsurlarını çözmüş şekilde başlamalısınız.Site üzerinden yapacağınız satışları kontrol edebilmeniz sizin için çok önemli.Sattığınız ürün ne olursa olsun bir kargo firması ile anlaşma yapmanız gerekiyor.Bu anlaşma ya desi yada parça başına olacaktır. Sitenizde bu unsur önemlidir. Müşterilerinize kargo ücretini ilk etapta belirtmeniz gerekecektir.
Sitenizi yaptırırken Tasarım çok önemli bir unsur. Sitenize gelen ziyaretçileriniz aradıkları ürünü kolay bir şekilde bulabilmeliler. Ürünü bulmuş olmaları sizin için asla yeterli olmamlı. Benzer ürünleri de kullanıcıyı sıkmadan sunmanız gerekiyor. Bu etapta Tasarım devreye giriyor.
Renkler ve şablon kullanımı modüllerin yerleşimi çok önemli. Standart tasarımlardan uzak durmanız tavsiyemiz. Her yerde bulabilecekleri bir sitede fazla uzun zaman geçirmek istemeyeklerdir. Şirket profiline uygun, renkleri kullanmanız tavsiyemiz.

Google Benim İşletmem Kaydı ve SEO

Google Benim İşletmem Kaydı, işletmenizin Google arama sonuçlarında ve Google Haritalar'da görünmesini sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde, potansiyel müşteriler işletmenizin konumunu, çalışma saatlerini, iletişim bilgilerini ve müşteri yorumlarını kolayca bulabilir. SEO uyumlu bir yazı yazmak ise, işletmenizin Google'da daha yüksek sıralamalarda yer almasına yardımcı olur. SEO uyumlu bir yazıda, işletmenizin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili anahtar kelimeleri kullanmak, başlık ve alt başlıklar oluşturmak, içeriği kısa ve anlaşılır paragraflara bölerek okunabilirliği artırmak önemlidir. Ayrıca, yazınızda işletmenizin Google Benim İşletmem Kaydı'na bağlantı vermek, müşterilerin sizi daha kolay bulmasına ve güvenilirliğinizi artırmasına katkı sağlar.

Çorlu Web Tasarım Ajansı

Çorlu'da web tasarım alanında profesyonel hizmet veren Renkli Kalem Web Tasarım Ajansı olarak, kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, bloglar ve diğer web tasarım projelerini başarıyla hayata geçiriyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun olarak tasarladığımız web siteleri, mobil uyumlu, SEO dostu ve kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir. Bu sayede web sitelerimiz, hedef kitlenize ulaşmanızı ve satışlarınızı artırmanızı sağlıyor.

Çerkezköy Web Tasarım

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Çerkezköy Web Tasarım Ajansı, işletmelerin dijital dünyada başarılı olmalarına yardımcı olmak için profesyonel web tasarım hizmetleri sunmaktadır.

Ajansımız, alanında uzman tasarımcılar ve yazılımcılardan oluşan ekibi ile kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, bloglar, tanıtım siteleri gibi farklı ihtiyaçlara yönelik web site tasarımları hazırlamaktadır.

Bize Ulaşın

Web Tasarım Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim araçlarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz

0 850 885 0 882

0 532 623 83 16

Reşadiye Mah. Kumyol Cd. No:7 Kardeşler İş Merkezi Kat:2 D:9 Çorlu/Tekirdağ