Profesyonel Web Tasarım Bana Ne Yarar Sağlar?

Profesyonel web tasarım görselliği ve içeriği internet kullanıcısına daha sağlıklı yansıtılabilen, internet müşterisini daha iyi değerlendirebilen ve birweb sitesinin hızlı ve stabil çalışabilmesine izin veren özelliklere sahip olmalıdır.Daha önceki yazılarımızda tasarım, dizayn, erişilebilirlik ve kullanılabilirlik gibi kriterlerden de bahsettiğimiz gibi profesyonel bir web tasarımı tüm tasarım kriterlerine uygun olarak eksiksizce yapılmalıdır.

Aklınızda bir proje var ve onu internet’te en iyi şekilde yansıtmak istiyorsanız profesyonel web tasarım aşağıdaki kriterlere sahiptir ve her zaman bunlara sahip olmalıdır.

* Web tasarım Sizi markalaştırır.
* Prestij sağlar.
* İsminiz ve markanız insanların aklında kalır.
* Web tasarım kendini ifade eder.
* Odaklı müşterilere ulaşır.
* Web tasarım müşterilerin istediği şeyleri onlara gösterir.
* Müşteriler ile etkin iletişim dili vardır.
* Web sitesini hızlı ve esnek çalıştırır.
* Internet kullanıcısı web sitesi üzerinde aradığı şeylere daha hızlı ve kesin ulaşır.
* Satış ve pazarlamada etkilidir.
* Müthiş bir pazarlama aracıdır.
* Müşteriyi elinde tutar ve tekrar geri dönmesini sağlar.
* Satabileceğinizden daha fazlasını satmanızı sağlar.
* Başka firmalar, web siteleri yada insanlar tarafından örnek gösterilirsiniz.
* Tüm web tasarım kriterlerine uygundur ve internet’te prestij sahibi web tasarım profesyonelleri tarafından tüm kriterlerde tam puan alır.

Profesyonel web tasarım teknik açıdan neleri içerir?

Profesyonel web tasarım istiyorsanız maliyeti konusunda fazla düşünmemenizi tavsiye ederiz.
Sonucunda en kaliteli şeyler daima en pahalısı olabilir.
Türkiye’de ve dünyada henüz otomasyon bir sistemle işlemese de genel olarak sizin istediklerinizi web tasarımında profesyonel kişiler bir araya gelerek heb birlikte oluşturur.
Projeniz bu profesyoneller tasarından değerlendirilir ve bir proje haritası çıkartılır.
Daha sonrasında sitenin tasarımı, görselliği, etkinliği, iletişimi, stabilliği, eklentileri erişilebilirliği ve kullanılabilirliği konusunda ayrı ayrı insanlar görevlendirilir.
Bu alanların hepsinde başka ekipler çalışır ve proje üzerinde gerekli tüm materyalleri bir araya getirirler.

Daha basit bir dille anlatmak gerekirse;

* Tasarım ve animasyon ekibi sitenin görünümünü ve görsel tüm materyalleri halleder.
* Programlama ekibi sitenin kodlamasını ve istenilen tüm eklentileri yapar.
* Internet konusunda deneyimli bir ekip sitenin içeriğinin kullanıcıya nasıl gösterilmesi gerektiğini, internet kullanıcısı ile olacak görsel iletişimi, sitenin etkinliğini (kendini ifade edebilme vb. gibi), sitenin sürekli çalışabilirliğinin sağlanmasını, sitenin hızlı ve rahat çalışması konularını halleder.
* Eğer gerekiyorsa yine bir başka ekip sizin video, resim ve metin gibi görsel içeriğinizin hazırlanması için çalışır.
* Ek olarak bir başka ekip web sitenizin reklam konuları ve müşteriler ile olacak sürekli iletişim altyapısı için hizmet verebilir. Bu konunun gerekli tüm danışmanlığının zaten size daha önceden verilmesi gerekiyor.

Ancak sürekli hizmet olarak düşünülürse bunun maliyetsel kriterleri daha farklıdır.

Bu işlemlerin sonucunda istediğiniz profesyonel web tasarımı, profesyonel bir hizmet anlayışı ile yerine getirilmiş olur.

Profesyonel web tasarım daha teknik olarak neleri içermeli ?

Profesyonel web tasarım ASP.NET, ASP veya PHP dili içerebilir.

Bu dillerde bir içerik yönetim sistemi ile entegre çalışan özel tasarım gerekir.

Web sitesinin dil seçiminde ASP.NET olması esneklik açısından daha uygundur.

Dillere ek olarak AJAX ve Flash özellikler entegre edilebilir. Bu Özellikler web sitenizin daha profesyonel gözükmesinde yardımcı olur.

Zaten genel olarak şu anki web tasarım altyapılarında AJAX ve Flash kullanılıyor.

Sitenin hızlı çalışması için CSS dil kullanılması daha uygundur. CSS web sitenizin daha hızlı ve esnek çalışmasında yardımcı olur.

Hızlı çalışan ve dünya çapında A+ kalite standartlarında çalışan bir Hosting ( alan yeri ) gerekir.

Reseller altında bir hosting hizmeti alınmaması daha uygundur. Web sitesi bir dedicated server altında barındırılmalıdır.

Son olarak markanızı prestijli olarak ifade edebilmesi için alan adı ismi ( domain ) daha profesyonelce seçilmeli.

Çerkezköy Web Tasarım

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Çerkezköy Web Tasarım Ajansı, işletmelerin dijital dünyada başarılı olmalarına yardımcı olmak için profesyonel web tasarım hizmetleri sunmaktadır.

Ajansımız, alanında uzman tasarımcılar ve yazılımcılardan oluşan ekibi ile kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, bloglar, tanıtım siteleri gibi farklı ihtiyaçlara yönelik web site tasarımları hazırlamaktadır.

Çorlu Web Tasarım Ajansı

Çorlu'da web tasarım alanında profesyonel hizmet veren Renkli Kalem Web Tasarım Ajansı olarak, kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, bloglar ve diğer web tasarım projelerini başarıyla hayata geçiriyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun olarak tasarladığımız web siteleri, mobil uyumlu, SEO dostu ve kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir. Bu sayede web sitelerimiz, hedef kitlenize ulaşmanızı ve satışlarınızı artırmanızı sağlıyor.

Google Benim İşletmem Kaydı ve SEO

Google Benim İşletmem Kaydı, işletmenizin Google arama sonuçlarında ve Google Haritalar'da görünmesini sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde, potansiyel müşteriler işletmenizin konumunu, çalışma saatlerini, iletişim bilgilerini ve müşteri yorumlarını kolayca bulabilir. SEO uyumlu bir yazı yazmak ise, işletmenizin Google'da daha yüksek sıralamalarda yer almasına yardımcı olur. SEO uyumlu bir yazıda, işletmenizin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili anahtar kelimeleri kullanmak, başlık ve alt başlıklar oluşturmak, içeriği kısa ve anlaşılır paragraflara bölerek okunabilirliği artırmak önemlidir. Ayrıca, yazınızda işletmenizin Google Benim İşletmem Kaydı'na bağlantı vermek, müşterilerin sizi daha kolay bulmasına ve güvenilirliğinizi artırmasına katkı sağlar.

Bize Ulaşın

Web Tasarım Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim araçlarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz

0 850 885 0 882

0 532 623 83 16

Reşadiye Mah. Kumyol Cd. No:7 Kardeşler İş Merkezi Kat:2 D:9 Çorlu/Tekirdağ