Seo İçin Altın Kurallar Olmazsa Olmazlar.

SEO’nun altın kuralı çok içerik değil düzenli gelişen içeriktir. Örneğin kahve ile ilgili bir site açtınız. Site haritası, kodlaması, alan adı, sunucu hızı vesaire her şey SEO için uygun. Kahve ile ilgili sitenizi hazırladıktan sonra konuyla ilgili elinizdeki 100 tane makaleyi siteye yazmaya başlayalım.

Herzaman söylediğimiz gibi (Kopya içerik yok!)

Bunların hepsini bir anda siteye koyarsanız yarışmalarda yanlış cevap verildiğinde duyulan o sert sesi ya da akbiliniz bittiğinizde sizi karşılayan korkunç sesi duyabilirsiniz.
Bir siteye bir anda 100 tane makale eklemek Google benzeri arama motorları için hiçbir anlam ifade etmez.

SEO yapacaksak bunları azar azar belli zaman periyotlarına yayarak siteye eklemeliyiz. Örneğin günde 10 makale, 5 tanesi gündüz 5 tanesi akşam şeklinde olabilir. Bu Google benzeri arama motorları için şöyle bir kanı doğurur.

Bu site canlı ve hayatına her gün nefes alarak devam ediyor.
Siz makaleleri ne kadar yayarsanız arama motorlarının sizi takibi o kadar yayılacaktır. Örneğin haftada bir yazıyorsanız arama motorları haftada bir sitenize uğrar.
Örneğin saatte bir ekliyorsanız arama motorları saatte bir sitenize uğrar.
Tabi her gün 100 yazı eklerim diyorsanız o başka.
Ancak SEO için olmazsa olmaz bir faktör daha burada devreye giriyor.

Makalelerinizin içeriği;

Eğer elinizdeki makalelerde geçen yazılar özgün değilse, sağdan soldan kopyalanmış yazılarsa Google benzeri arama motorları için kopyacı öğrenci statüsünden yukarı çıkamıyorsunuz. Her zaman için bu tarz paylaşımlar yaparak yazının ilk sahibine prim kazandırırsınız. Bu yüzden makalelerimizi özgün olması çok önemli.
Ayrıca hangi kelimede üstlerde yer almak istiyorsak o kelimeyi makale içinde vurgulamamız çok önemli. Tabi saçmalamamak şartıyla.
Sadece arama motoru beni indekslesin diye bekleyen kelimelerle dolu makaleler de maalesef artık tespit edilebiliyor.
Bu yüzden içerik eklerken mümkün olduğunca dikkat edin.

Google Benim İşletmem Kaydı ve SEO

Google Benim İşletmem Kaydı, işletmenizin Google arama sonuçlarında ve Google Haritalar'da görünmesini sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde, potansiyel müşteriler işletmenizin konumunu, çalışma saatlerini, iletişim bilgilerini ve müşteri yorumlarını kolayca bulabilir. SEO uyumlu bir yazı yazmak ise, işletmenizin Google'da daha yüksek sıralamalarda yer almasına yardımcı olur. SEO uyumlu bir yazıda, işletmenizin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili anahtar kelimeleri kullanmak, başlık ve alt başlıklar oluşturmak, içeriği kısa ve anlaşılır paragraflara bölerek okunabilirliği artırmak önemlidir. Ayrıca, yazınızda işletmenizin Google Benim İşletmem Kaydı'na bağlantı vermek, müşterilerin sizi daha kolay bulmasına ve güvenilirliğinizi artırmasına katkı sağlar.

Çerkezköy Web Tasarım

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Çerkezköy Web Tasarım Ajansı, işletmelerin dijital dünyada başarılı olmalarına yardımcı olmak için profesyonel web tasarım hizmetleri sunmaktadır.

Ajansımız, alanında uzman tasarımcılar ve yazılımcılardan oluşan ekibi ile kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, bloglar, tanıtım siteleri gibi farklı ihtiyaçlara yönelik web site tasarımları hazırlamaktadır.

Çorlu Web Tasarım Ajansı

Çorlu'da web tasarım alanında profesyonel hizmet veren Renkli Kalem Web Tasarım Ajansı olarak, kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, bloglar ve diğer web tasarım projelerini başarıyla hayata geçiriyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun olarak tasarladığımız web siteleri, mobil uyumlu, SEO dostu ve kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir. Bu sayede web sitelerimiz, hedef kitlenize ulaşmanızı ve satışlarınızı artırmanızı sağlıyor.

Bize Ulaşın

Web Tasarım Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim araçlarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz

0 850 885 0 882

0 532 623 83 16

Reşadiye Mah. Kumyol Cd. No:7 Kardeşler İş Merkezi Kat:2 D:9 Çorlu/Tekirdağ